Ayahuasca ceremonie

Ayahuasca ceremonie

een Zielsvolle ervaring…

Mijn grote dankbaarheid en liefde voor deze heilige medicijnplant maakt dat ik individuele ceremonies begeleid voor zowel individuen, koppels en ook kleine groepen tot 5 personen (vanaf 2 personen begeleid ik samen met mijn vriend Stefan van Rooij).
Dit alles doe ik in samenwerking met ‘De Gewijde Reis’.
 
Ayahuasca  ‘Liaan van de Ziel’ (ook wel Yage of Daime genoemd) is een medicijnplant uit de Amazone van Zuid-Amerika. Het is een brouwsel van 2 planten,  Sjamanen drinken deze ‘thee’ al duizenden jaren voor diepgaande heling en transformatie. Met Ayahuasca maak je een diepe  innerlijke reis door je onderbewuste en brengt je bij je diepste kern.
Ayahuasca werkt op alle vier energielichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit betekent een diepgaande heling en reiniging op je gehele systeem tot op celniveau.
Alles wat zich vanuit het verleden heeft vastgezet aan blokkades krijgt weer ruimte om te stromen.
Je kan Ayahuasca zien als je ‘teacher’, ze leert jou wat je (opnieuw) moet leren, ze laat je zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Ik spreek in zij-vorm omdat Ayahuasca een vrouwelijke energie is.
 
Wanneer je erover nadenkt een ceremonie te boeken raad ik je aan jezelf eerst te informeren over de werking van deze medicijnplant. 
Het kan echt ‘Life Changing’ zijn en daarvoor ga je  jezelf eerst tegenkomen in al je facetten en dat is niet altijd even fijn. Er is moed voor nodig om het aan te gaan en hiervoor jouw verantwoordelijkheid te nemen.
Het boek “De Gewijde Reis” geschreven door Lars Faber bied een allesomvattende beschrijving van wat Ayahuasca voor je zou kunnen betekenen. Na het te hebben gelezen mag je dat alles ook weer helemaal loslaten want jij maakt jouw unieke reis.
 
Zelf heb ik veel ervaring in het “reizen” met de plant m.n. binnen de setting van ‘De Gewijde Reis’ en veel ervaring in het begeleiden van mensen tijdens hun reis.
Uit eigen ervaring weet ik hoe betekenisvol de medicijnplant is, en dat gun ik iedereen.
Met veel liefde, aandacht, vertrouwen en integriteit ben ik er voor jou, geheel afgestemd jou te zien, horen en te erkennen in alles wat zich gedurende de reis bij je aandient.
Dit alles gebeurt vanuit een veilige en sfeervolle setting.
 
Deze ceremonie neemt een hele dag in beslag (duur van de “reis”, 5 tot 8 uur of langer)
Investering: €330,- (p.p.)
Wanneer je ervoor kiest een ceremonie bij mij te boeken dan kun je dit rechtstreeks bij mij doen via info@aardsenhemels.nl of via ‘De Gewijde Reis’.
Je mag mij natuurlijk altijd benaderen wanneer dit alles je vragen oproept of als je met me wilt kennismaken.
Voel je welkom.