De-armouring

De-armouring


Letterlijk vertaald betekent De-armouring in het Nederlands, ont-harnassen. 
Gedurende ons leven zetten we negatieve ervaringen en (emotionele) pijn vast in ons lichaam, dit gebeurt veelal onbewust en hier hebben we weinig invloed op.
We dragen die negatieve ervaringen, oude patronen en overtuigingen vaak lange tijd met ons mee …als bagage,  meezeulend, soms zelfs zonder om te kijken en er aandacht aan te besteden. Dat kan zwaar voelen, als een last…in vele opzichten.

Er hoeven niet altijd  per definitie trauma’s te zijn of andere schokkende gebeurtenissen om veel spierspanning te hebben, het ene lijf  is meer stressgevoelig  dan het andere en heeft misschien weinig nodig om stress op te bouwen.                

Wanneer er in je lijf blokkades ontstaan dan heeft dit invloed op je hele lijf en psyche. De energie stagneert en stroomt niet meer vrij. En wat is er nou heerlijker dan jezelf helemaal te voelen stromen? De Armouring sessies kunnen je hierbij ondersteunen. Het helpt bij je innerlijke bevrijding en het weer genieten van je lichaam in alle opzichten! Terug naar je ware natuur…

Tijdens de sessie ga ik intuïtief specifieke punten bij langs en voel in afstemming met jou hoe lang ik bij een punt blijf en hoeveel druk gezet wordt. Deze druk oefen ik uit met mijn duim/vingers, elleboog of knie, afhankelijk van de plaats op het lichaam en hoeveel druk er nodig is. Het aanraken van specifieke plekken, in combinatie met jouw ( en mijn) aandacht en adem maakt dat er ruimte ontstaat.
Op deze manier kunnen (energetische ) blokkades, op plaatsen waar het stromen van (levens-) energie gehinderd wordt, zachter worden.
Tijdens de aanrakingen kunnen er emoties vrijkomen, bijv. boosheid, verdriet, schaamte, blijdschap…

Ik draai tijdens de sessie ondersteunende muziek, die uitnodigend is in het proces van loslaten. 

Voelen wat er gevoeld wil worden, erbij blijven, er naar toe ademen, ook al begrijp je misschien niet precies wat er gebeurt.
Een ruime ademhaling is ook heel belangrijk en ik help je je daarvan bewust te maken.

Plekken die mogelijk aangeraakt worden zijn borst, schouders, hoofd, rug, benen, billen, bekken, liezen, kaaklijn en buik.

De ruimte waar de sessie plaatsvind is verwarmd en sfeervol ingericht. 

Zowel voor-tijdens en na de behandeling zal ik me totaal op je afstemmen en nodig ik je uit je open te stellen voor de ervaring.

De sessie duurt ongeveer 90 minuten
In totaal vraagt deze sessie ongeveer 2 uur van je tijd, incl. kennismaken/afstemmen en na liggen.
Investering: €120,00     

(voor een diepgaande werking adviseer ik minstens 3 sessies)                                                                                                                                                                      

(betaling graag contant en bij voorkeur gepast)