Individueel aanbod

Individueel aanbod

 


Ten alle tijden is het van belang te weten dat geen enkele methode of behandeling jouw problemen of blokkades gaat oplossen. Dat zou ten slotte wel heel makkelijk zijn. 

Er bestaan geen wondermiddelen, al komen sommige wel aardig dicht in de buurt van een wonder. Tenminste als je open staat voor verdieping in je persoonlijke groei en bereid bent te gaan (staan) voor jezelf! Kun jij ten diepste voelen dat je klaar bent voor de volgende stap in je ontwikkeling? Je bent welkom!

De verschillende behandelingen die ik aanbied werken ondersteunend en bekrachtigend in jouw ontwikkeling.
Als je je lichaam weer ten diepste kunt voelen en je weer helderheid hebt in je geest dan is er weer contact van binnenuit, met je ware Zelf.
Ik bied behandelingen aan helemaal afgestemd op jou, vanuit mijn innerlijk weten. Mijn kracht ligt in het combineren van verschillende methodes, daarom is geen één behandeling hetzelfde.  Alles is altijd in verandering.

Acceptatie en overgave aan wat is…elke keer weer opnieuw in het moment.
Weinig woorden, veel voelen…

Bij een eerste contact/kennismaking stemmen we af wat er nodig is, dit kan via de telefoon (als je wat verder weg woont) of we maken kennis met elkaar in mijn praktijk. 

Mijn individuele aanbod voor heling en innerlijke transformatie zijn:

Holistische massage (healing)

Merkaba healing

Ademsessie

Nieuwetijds coaching

Individuele ontmoetingen

 

Er zijn al mensen je voorgegaan. Ben je nieuwsgierig wat het hen heeft gebracht, klik dan hier.