aanbod en werkwijze

aanbod en werkwijze

 


 

 

Aanbod en Werkwijze

Ik biedt behandelingen aan helemaal afgestemd op jou,  mijn innerlijk weten- en voelen zijn hierin leidend.        Mijn kracht ligt in het intuitief werken, daarom is geen één behandeling hetzelfde.  Alles is altijd in beweging.

Ik leef en werk vanuit een holistische visie, dat betekent dat lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn. Ik kijk dus naar jou als geheel; lichaam, geest en ziel. Daarbij kijk ik ook naar wat jou omgeeft, je omgeving, je relaties e.d. Alles heeft invloed op elkaar, alles is met elkaar verbonden.

Tijdens de sessies krijgt jij weer zicht op waar jij nog meer natuurlijker en makkelijker kan bewegen in je leven, dit ga je doorvoelen en integreren. Ik gebruik veelal het lichaam als ingang voor verdieping in bewustzijnsprocessen, jouw lichaam laat je als geen ander zien, voelen en ervaren waar je nog meer mag gaan stromen.
Je gaat ook contact maken met wat je nog niet weet van jezelf, dat kunnen verborgen kwaliteiten en talenten zijn die lang in de schaduw hebben gestaan en waar nu het licht op mag komen. Je bent hier uiteindelijk om te stralen:)

Ik werk zorgvuldig en deskundig vanuit een veilige en toegankelijke bedding waarin jij jezelf mag gaan ontmoeten.
Ik voel goed aan wat er speelt, daardoor komen we snel tot de kern.

Alle sessies die ik geef worden gegeven op zielsniveau (niveau van liefde en licht), dat betekent dat mijn ziel zich verbindt met jouw ziel en andersom. Er is altijd een energie uitwisseling. Van essentie tot essentie. Vanuit de bron.

Het is mogelijk om een (vrijblijvende dus gratis) kennismakingsgesprek (ca. 1/2 uur) aan te vragen, deze zal plaatsvinden in mijn praktijk of tijdens een wandeling.

Bij het 1e consult zit altijd een intakegesprek.

Voor een diepere, blijvende werking (integratie) raad ik vaak meerdere sessies aan, daarom werk ik bij de  lichaamswerksessies graag met trajecten. Als je kiest voor een traject, dan worden de sessie’s zorgvuldig opgebouwd en is er extra ondersteuning. Wil je weten hoe dit er uitziet, klik dan hier.

Mijn overige aanbod is ook mogelijk in Trajectvorm, ook een combinatie van verschillende behandelvormen. Alles is bespreekbaar. Een Trajectvorm is in verhouding voordeliger. Laat het me weten wanneer je financieel wat moeilijk zit, dan kijken we naar een passende oplossing.

Ik vertrouw op het zelfgenezend vermogen van het lichaam, dat het proces zich precies zo ontvouwt als bedoelt is.

Hieronder alvast een korte introductie van de sessie’s die ik aanbied. Neem gerust contact met me op wanneer je meer informatie wil.

 

 

 adem- en lichaamswerk

Voel je dat het tijd is om bewust met je gevoelens en emoties aan de gang te gaan? We gaan kijken en luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Vaak dienen er zich (onbewuste) processen aan waar je zelf moeilijk contact mee kan maken, vaak is het te spannend waardoor je er bewust of onbewust bij weg blijft.  Ik ondersteun jou in dit proces, via aanraking, aandacht en adem zodat er ruimte komt waardoor het weer kan gaan stromen. Het gaat over erkenning, acceptatie en overgave aan wat is…elke keer weer in het moment. Meest effectief in Trajectvorm.

Weinig woorden, veel voelen…

 • van hoofd naar lijf (van denken naar voelen)
 • blokkades krijgen weer doorstroming = transformatie
 • diepere verbinding met je essentie/bron
 • stroming op het gebied van sensualiteit
 • helend

 

 

Intuitieve massage

Via aanraking zak je meer in je lichaam en ga je voelen. Deze massage is helemaal in afstemming met jou, het is altijd een verdieping en onderzoek in jezelf.  We kijken wat er nodig is en stemmen dit af.  Het is vaak een combinatie van fysieke- en energetische grepen waardoor het lichamelijk, emotioneel en spiritueel een diepe helende werking heeft. Een intuitieve massage brengt je weer terug naar je natuurlijke levensstroom.

 • altijd in het moment
 • van hoofd naar lijf
 • diepe doorstroming
 • weldaad voor je lichaam en geest
 • helend

 

De Armouring

Wanneer er blokkades ontstaan dan heeft dit invloed op je hele lijf en psyche. De energie stagneert en stroomt niet meer vrij. En wat is er nou heerlijker dan jezelf helemaal te voelen stromen? De Armouring sessies kunnen je hierbij ondersteunen. Het helpt bij je innerlijke bevrijding en het weer genieten van je lichaam in alle opzichten! Terug naar je ware natuur…

Voorafgaande de sessie zullen we het al-wetende veld ingaan…Daar waar we mogen vertrouwen op wat zich aan dient en wat los gelaten mag gaan worden. Daar waar het veilig voelt en gedragen. Dit doen we middels een korte meditatie. We stemmen af op de energie die beschikbaar is, ook bespreken we jou grenzen, waar je bijv. niet aangeraakt wilt worden. Deze grenzen respecteer ik.  Ik draai tijdens de sessie ondersteunende muziek, die uitnodigd in het proces van loslaten. 

Plekken die mogelijk aangeraakt worden zijn borst, schouders, hoofd, rug, benen, billen, bekken (geen inwendige/ of yoni de-armouring), liezen, kaaklijn en buik.

Meest effectief in Trajectvorm.

 

 • diep verbonden met je lijf
 • diepe doorstroming
 • emotie’s krijgen ruimte
 • bevrijdend
 • helend

 

 

Merkaba healing

Tijdens deze healing ontvang je een constante stroom van zeer hoge helende energieën.
We focussen op het lichaam en laten komen wat komt; voelen, ervaren, gewaar zijn. Woorden i.c.m. stilte. Vervolgens wanneer je steeds dieper in je lijf bent gezakt ontvang je de Merkaba healing. Krachtig, diep, inzichtgevend en bijzonder helend.
Het gaat over Goddelijke Bron-energieën die in staat zijn om te genezen, mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor jou in dit leven en het de juiste tijd is om te genezen.
Het allerbelangrijkste aspect in jouw heling is dat je bereid bent om dieper naar jezelf te kijken en de spirituele oorzaak achter je klacht te onderzoeken. Deze healing werkt diep en lang door. Ook op afstand mogelijk. 

 • bijzonder krachtig en helend
 • inzichtgevend
 • diepe verbinding met je essentie/bron

 

 

Bos(baden) en Natuur coaching

Je komt met een vraag bij me.. Al onderzoekend en verwonderend luisteren en kijken we naar de natuur als Spiegel van je binnenwereld…

Alle zintuigen worden aangesproken in de natuur.

De warmte van de zon op je huid, het ritselen van de blaadjes onder je voeten, de snijdende wind op je huid, de natuur als spiegel, vaak zacht als een bries. Soms confronterend maar altijd liefdevol.  

 • via de natuur ervaar je een diepere connectie/verbinding met jezelf
 • geeft inzichten over je levenspad
 • geeft inzichten (in beperkende-overtuigingen, -aannames en -patronen) waardoor je weer verder kan 
 • je innerlijke basis wordt steviger, je leert bewustere keuzes te maken
 • er komt meer balans in je leven
 • je leert trouw te zijn aan jezelf
 • je gaat met meer mededogen naar jezelf kijken (zelfliefde)

 

 

 

 

 

Er zijn al mensen je voorgegaan. Ben je nieuwsgierig wat het hen heeft gebracht, klik dan hier.