werkwijze

werkwijze

 

Om je alvast kennis te laten maken met mijn manier van werken, zal ik je daar kort in meenemen.

Mijn website is enkel bedoeld om een indruk of beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik doe.

De specifieke invulling is in mijn praktijk in het moment te ervaren. Ik werk altijd vanuit het hier en nu vanuit mijn intuitie. Door mijn eigen processen te hebben doorlopen (en nog steeds loop..) heb ik veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van allerlei mensen en met name Hoogsensitieve vrouwen in hun transformatie proces. 

Je mag altijd contact opnemen wanneer je je afvraagt of ik de juiste persoon ben die je kan ondersteunen. Het is namelijk belangrijk dat er een klik is, voor mij net zo goed. Ik voel vaak goed aan of je bij mij op de juiste plek bent. Daar ben ik oprecht en integer in. Je mag live met mij komen kennismaken en ook telefonisch, dit is geheel vrijblijvend. Ik kan meekijken in wat je nodig hebt en ik zal zeggen of ik je dat kan bieden. Daarna kun je onze kennismaking even laten bezinken om te voelen of je bij mij aan het juiste adres bent.

Bij de 1e afspraak/intake ga ik kijken of er nog (niet eigen) energieën bij jou aanwezig zijn die terug mogen keren naar het licht of daar waar ze vandaan komen. Dit zijn vaak zielen die in je aura zijn blijven hangen, niet persé altijd negatief maar soms wel, dus belangrijk is om deze weer verder te begeleiden. Dit alleen al kan een hoop schelen qua zwaarte in je energieveld.

Ik werk niet volgens bepaalde aangeleerde methodieken maar ik volg mijn intuitie, ik ben er aldoende achter gekomen dat dat het beste werkt en het meest puur is. Een behandeling is een uitwisseling van energieën, jij resoneert op mij, ik resoneer op jou. Van daaruit onstaat er een resonantie  wat een genezing op gang brengt. Dit is altijd je eigen zelf genezend vermogen die dat doet en niet iets van buitenaf of wat ik bij jou doe maar wat misschien wel via ons contact ontstaat, op de juiste tijd in het juiste moment.

Tijdens de behandeling zijn woorden vaak niet nodig en soms wel. Dat hangt helemaal van het proces af. Zelf werk ik graag wat meer verstilt zodat je alle ruimte krijgt om te voelen wat er gebeurt, te onderzoeken en te laten komen wat komt.. Niet één behandeling is hetzelfde. Soms kleine stapjes, soms grote sprongen, het is niet van tevoren te zeggen.

Voor een echte transformatie raad ik vaak meerdere sessies aan, daarom kies ik ervoor om met  trajecten te werken.  De sessie’s worden zorgvuldig opgebouwd en er is altijd extra ondersteuning. Wil je weten hoe dit er uitziet, klik dan hier.

Een losse sessie is evt. ook een mogelijkheid. Wanneer wel? Bijvoorbeeld als er even helemaal geen ruimte/tijd is voor een traject, je hebt acute ondersteuning nodig of je hebt al eens eerder een traject bij me gevolgd.

 

~Ik werk lichaamsgericht~

De lichaamsgerichte sessies gaan over het bewust kijken, doorvoelen en luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft. 

Vaak dienen er zich (onbewuste) processen aan waar je zelf moeilijk contact mee kan maken, vaak is het te spannend waardoor je er bewust of onbewust bij weg blijft.  Ik ondersteun jou in dit proces, via aanraking, aandacht en adem zodat er ruimte komt waardoor het weer kan gaan stromen. Soms maak ik ook gebruik van ondersteunende geuren/olieen, klank of muziek- en/of instrumenten om de energie in beweging te brengen.

Het gaat over erkenning, acceptatie en overgave aan wat is…elke keer weer in het moment.

 • van hoofd naar lijf (van weinig woorden naar voelen)
 • altijd in het hier en nu
 • emoties krijgen ruimte
 • transformerend
 • diepere verbinding met je essentie/bron
 • zelfliefde/compassie
 • stroming van je levensenergie
 • weldaad voor je lichaam
 • ontspannend
 • bijzonder krachtig en helend
 • doorstroming van de energieen van liefde en licht uit de bron
 • diepe verbinding met je essentie/de bron
 • bevrijdend
 • inzichtgevend
 • stevige innerlijke basis