Workshop De Wensboom

Workshop De Wensboom

Mag jij van jezelf wensen, dromen, verlangen, hunkeren?

In deze tijd van de winter, de tijd van inkeer, wanneer we diep in ons hart voelen, wat is daar dan? Wat voel je werkelijk, welke wensen, dromen of verlangens heb jij? Durf jij diep naar binnen te gaan, te onderzoeken en je open te stellen voor wat er ten diepste in je leeft? 

In deze workshop mag jij wensen, dromen, verlangen, hunkeren en ontvangen en ga je de essentie voelen van jouw verlangens. 

Wanneer jij in contact komt met de essentie van je verlangens dan zouden ze zomaar eens werkelijkheid kunnen worden…Jij bent veel ruimer en grootser dan je denkt!

Een dag van samenzijn, lichtheid, (gedachte-)kracht, vertrouwen, (Harts)verbinding, heling, liefde, veiligheid. Het bundelen van krachten versterkt de energie zodat je een diepgaande reis maakt naar binnen.

Meditatie, creatie en adem verbinden zich met elkaar en daar in het midden val jij samen met de essentie van je diepste verlangens. Met deze essentie ga je je verbinden.

Tevens ontvang je een krachtige (groeps)healing waardoor deze verbintenis een diepe betekenis en bekrachtiging zal krijgen.

 

‘And don’t think the garden loses its ecstasy in winter. It’s quiet, but the roots are down there riotous’ ~~ Rumi

 

Voor wie?

Deze workshop is creatief, ‘out of the box’, speels, ongedwongen, verdiepend, en misschien zelf een beetje confronterend. Voor iedereen die graag meer de verdieping in wil en openstaat voor beweging, vernieuwing en zuivering.

 

Wanneer: Zaterdag 8 februari 2020

Tijd: 9.30uur (inloop vanaf 9.15uur)-16.30uur

Investering: €85,- (incl. alle materiaalkosten, thee, lekkers en een vegetarische soep, zelf lunch meenemen) Let op: ‘vroege vogeltjes korting’ tot 8 januari, je betaald dan €75,- i.p.v. €85,-

Opgave of informatie via info@aardsenhemels.nl

Max. aantal deelnemers: 7

Zelf meenemen: (meditatie) kussen om op te zitten, dikke sokken en/of sloffen.