Ademwerk

Ademwerk

 

 

Ademsessies zijn verbluffend omdat het zo effectief is, het is het zelfregulerend- en genezend vermogen van je lichaam (i.c.m. je geest) die de heling in gang zet. Het is een geheel natuurlijk lichaamseigen proces, je hebt er niets van buitenaf voor nodig. Je doet het helemaal zelf! Dit geeft vertrouwen in jezelf en werkt bekrachtigend op je waardigheid en innerlijke kracht!

Een ademsessie brengt veel heling op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk/fysiek niveau. Het brengt  je een gezonder en meer ontspannen lichaam en je voelt je energieker. Een ademsessie geeft tevens je immuunsysteem een boost! 

Tijdens een ademsessie wordt je uitgenodigd en aangemoedigd om adem te halen. Niet volgens een specifieke methode maar wel ruimer, dieper, vrijer, met minder bewuste controle. Dit wordt zorgvuldig begeleid. Je hoeft geen ervaring te hebben. Een ademsessie kan een reis op zich zijn. 

Oude vastzittende pijnen, overtuigingen die niet langer dienen, emoties die lang zijn ingehouden, spierspanning, stress, alles wat zich heeft vastgezet in ons emotionele-en fysieke lichaam krijgt weer ruimte door je adem! Tijdens een ademsessie wordt er niet tot nauwelijks gesproken waardoor je met volle aandacht bij de ervaring bent. 

Mensen die voor het eerst een ademsessie doen zijn vaak helemaal verrast door de ervaring en het resultaat.

Gedurende het gehele ademproces ben ik in liefde aanwezig. Om jou te ondersteunen waar nodig is en de veilige bedding te creëren waarin jij mag gaan loslaten. 
Wat het je brengt:
* het brengt beweging op verschillende lagen in je gehele systeem (verandering, verbetering, heling)
* het vergroot je ademcapaciteit (diepere en ruimere ademhaling)
* je ondersteunt je lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen
* je immuunsysteem krijgt een boost!
* opruimen van onverwerkte gebeurtenissen, daardoor gevoel van bevrijding en dus meer energie
* je ervaart diepere rust en vertrouwen
* bekrachtigend op je waardigheid en innerlijke kracht!
In totaal vraagt deze sessie ongeveer 1,5 tot 2 uur van je tijd, dit is incl. kennismaken, afstemmen/focussessie en na liggen. Mogelijk kan het uitlopen, daar worden geen extra kosten voor gerekend. 

                                                                                                                                                                             

Voor groepssessies zie ademcirkel