Ademwerk

Ademwerk

Ontdek de kracht van je adem. Ademen geeft ruimte…

 

Een ademsessie brengt veel heling op spiritueel, emotioneel, mentaal en lichamelijk/fysiek niveau. Het brengt je een gezonder en meer ontspannen lichaam en je voelt je energieker.

Ben jij benieuwd wat je adem voor je kan betekenen? Tijdens een ademsessie wordt je uitgenodigd en aangemoedigd om adem te halen. Niet volgens een specifieke methode maar wel ruimer, dieper, vrijer, met minder bewuste controle. Dit wordt zorgvuldig begeleid. Je hoeft geen ervaring te hebben. Een ademsessie kan een reis op zich zijn. 

Oude vastzittende pijnen, overtuigingen die niet langer dienen, emoties die lang zijn ingehouden, spierspanning, stress, alles wat zich heeft vastgezet in ons emotionele-en fysieke lichaam krijgt weer ruimte door je adem!

Mensen die voor het eerst een ademsessie doen zijn vaak helemaal verrast door de ervaring en het resultaat.

Gedurende het gehele ademproces ben ik in liefde aanwezig. Om jou te ondersteunen waar nodig is en de veilige bedding te creeren waarin jij mag gaan loslaten. 
In totaal vraagt deze sessie ongeveer 1,5 tot 2 uur van je tijd, dit is incl. kennismaken, afstemmen/focussessie en na liggen. Mogelijk kan het uitlopen, daar worden geen extra kosten voor gerekend. 

Investering:

1e ademsessie incl. intakegesprek (waarvan 30 minuten intake en een ademsessie)
€120,-

Vervolgsessies:

€ 100,- voor een  losse sessie

€270,- voor een serie van 3x

€550,- voor een serie van 6x                                                                                                                                                                                                            

N.B. geld mag n.m.i. geen belemmering zijn voor ademwerk (sessies). Als je echt problemen hebt om het te kunnen betalen, neem dan contact met me op en dan komen we er vast wel uit.

Voor groepssessies zie ademcirkel