Over mij

Over mij

Mijn naam is Rianne Wijninga en wat fijn je hier te ontmoeten.. hieronder in een notendop iets over mijzelf.

Geboren op het Groninger Hoge land in 1977.                                                       

Als gevoelig, intuïtief en wijs kind voelde ik al een diepe verbinding met de natuur, ik kon er helemaal in opgaan.
Ik weet nog precies hoe ik met mijn schepnet verwonderd was over wat ik allemaal uit de sloot viste, ik was dan helemaal in het moment en kon daar helemaal in op gaan. Ik tekende altijd bloemetjes, bijtjes, konijntjes, bomen en alle pagina’s van ‘Vera de Muis’ scheurde ik uit de Libelle van mijn moeder, die vervolgens weer in een verzamelmap gingen. Mijn liefde en rechtvaardigheidsgevoel voor dieren was enorm groot en dat is nu nog steeds. Ook voelde ik als kind al veel compassie voor mensen die het moeilijk hadden.

Zover ik terug kan kijken heb ik me altijd al anders gevoeld, ik voelde me oud en wijs in mijn kleine lichaam. Ik pikte (onbewust) emoties op van de mensen om me heen, ik herkende hun pijn en angsten.  De angsten waarmee mijn ziel resoneerde namen me echter in beslag, ik kreeg er last van. Ik raakte verward en huilde veel en wist met mezelf geen raad. Omdat het te intens was heb ik onbewust het besluit gemaakt om dan maar vanuit mijn hoofd te leven, dan hoefde ik het ten slotte allemaal niet meer te voelen. Dit lukte deels. Ik raakte in dit proces steeds verder verwijderd van mezelf.

Ik ben gaan compenseren, aanpassen en gaan “dragen” wat niet van mij was en daarbij moest ik vooral sterk zijn (van mezelf).  

Ik kan zeggen dat ik een pittig rugzakje heb meegenomen naar dit leven. Ik heb ondertussen al veel innerlijk werk verricht en nog ben ik op diepere lagen thema’s aan het doorwerken m.b.t. mijn innerlijke kindjes en het vrouw zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen en de doorlopen processen zie en ervaar ik mezelf als een geleider en overbrugger van de energieën die hierin los komen of al bevrijd zijn.

Diep vertrouwen wijst mij de weg. En ook de moed om die stukken in mezelf aan te kijken die ik moeilijk en spannend vond en soms nog steeds vindt.  Ik ben door vele transformatieprocessen gegaan, elke keer weer wat dieper, wat doorgaat zolang ik leef. Het zuivert en ruimt op en het voelt steeds lichter. 

In mijn praktijk werk ik vanuit gelijkwaardigheid, ik ben waar jij bent geweest en jij bent waar ik ben geweest.. Alle thema’s waar we mee te maken hebben zijn universeel.

Wil je meer weten over mijn werk achtergrond?.. klik dan hier