Ervaringen

Ervaringen


Rita (Intuitieve massage)
 

Ik vond de sfeer erg aangenaam. Het voorgesprek hielp me om echt te landen en precies daar met mijn aandacht te zijn waar ik moest zijn. De afstemming heb ik als heel prettig ervaren.
De rust die je uitstraalt. Het hielp mij nog gemakkelijker bij de plekken te blijven.  De massage heeft voor mij weer stukjes inzicht in mezelf gegeven. Ik merk dat het nog heel erg aan het nawerken is. Er is veel aangeraakt en losgemaakt. Ik ben heel dankbaar voor je massage, precies op het juiste moment en de juiste tijd.
Wat me ook echt raakte was dat door aandacht en aanwezigheid van jou en door heel eenvoudig soms maar 1 plek aan te raken en daarbij te blijven, ik heel diep kon voelen en inzicht kon krijgen.
Ik dank je vanuit mijn hart, liefs Rita.

 

Marieke (intuïtieve massage)

De sfeer was fijn, lekker warm en persoonlijk. Ik vond rust. De suggestie om in het ‘niet weten’ te mogen blijven maakte dat daar de massage over ging. Niet wetend, daar te liggen in vertrouwde handen was heel rustgevend. Oprechte aandacht in alle aanrakingen. Het voelde alsof ik met een gouden randje om me heen naar buiten liep.

 

Wiesje (intuïtieve massage)

Rianne begeleid je vakkundig en liefdevol naar binnen en neemt de tijd om jou echt te laten voelen en ervaren wat zich van binnen afspeelt en wat zich verder aandient. Ze voelde mij erg goed aan. Rianne let erg op lichaamstaal en voelt wat je nodig hebt. De langzame en trefzekere bewegingen, haar kennis en haar intuïtieve “weten” vond ik zeer prettig. Ik voelde mij veilig en geborgen bij Rianne en durfde mij volledig te openen (wat ik niet zo snel doe). De massage en inzichten hebben mij meer ruimte gegeven. De ruimte die Rianne me liet voelen en het gevoel gedragen te worden heeft diep doorgewerkt. Er was (en is) veel energie los gekomen om mezelf helemaal te zien, te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen “wijs”heid.

 

Rita (Ademflow)

Al meerdere keren heb ik nu geademd op begeleiding van Rianne. Heel mooi hoe ze het begeleid en me steeds dieper in mezelf brengt. Door op deze manier te ademen, gaat mijn prana / levenslust weer stromen, er komen allerlei creatieve ideeën bij me op. Ook ruim ik oude ervaringen op, soms komen er zomaar tranen of trilt mijn arm, en dat voelt als loslaten en dat ruimt op. Na afloop voel ik me telkens weer 1, verbonden met alles en er is een enorm groot gevoel van vrede in me. Lieve Rianne dank je wel voor dit alles. 

 

Marianne (intuïtieve massage/polariteitsmassage)

Deze massage heb ik als diep invoelend ervaren. Rianne zorgt voor rust, warmte en persoonlijke aandacht.  Het gaf me een enorme ontspanning, Rianne weet de plekken aan te raken waar het voor mij nodig was om door mijn ‘harnas’ te zakken. Hierdoor was ik in staat om dieper te voelen wat er in mijn lichaam ligt opgeslagen. Na afloop kon ik, bijna letterlijk, mijn vleugels weer voelen. 

 

Anoniem (coaching/gesprekstherapie)

De sfeer is heel sereen en de plek is rustig (prikkelarm) waardoor ik zelf ook rustig word en dichter bij mezelf kan zijn. De sessies brengen mij weer opnieuw in contact met mezelf waardoor ik weer opnieuw ontdek wat er in mij leeft, soms kom ik met iets en dan kom ik op een heel ander punt uit dan waar ik voorheen dacht uit te komen. Rianne zorgt voor een veilige bedding waardoor ik mij op mijn gemak voel.

 

Marianne (Ademflow)

Al enige tijd volg ik  ‘Ademflow’ bij Rianne. Voor mij werkt deze vorm van begeleide ademmethode erg goed. Ik ervaar een diepe rust en kan dan mijn omgeving volledig buiten sluiten, dit lukt mij mij elders niet of moeilijk.  Dit ervaar ik mede door de begeleiding van Rianne, de passende muziek, haar woorden en de lichte aanrakingen. Rianne weet het thema (in voorbereiding) altijd goed in te voelen, wat dan vervolgens goed aansluit bij de ervaring en reis die ik tijdens de Ademflow ervaar. De sfeer is erg goed,  Rianne geeft de mogelijkheid om te kunnen uiten waar je staat, alles mag er zijn. Dat vertrouwen draagt ze uit.
Voor mij is het mogelijk om tijdens de Ademflow mijn persoonlijke thema’s te verwerken en weer een stapje verder in mijn ontwikkeling te komen. Dit alles is voor mij mogelijk door Rianne haar prettige en invoelende begeleiding.

 

 

Fieke (Ademflow)

Lieve Rianne,

Ik kijk iedere keer weer uit naar de ademflow, de prachtig afgestemde muziek, jouw fijne stem en het thema dat op wonderlijke wijze telkens weer zo mooi aansluit op waar ik in leef.
De ademflow, is een moment voor mij om te zakken, tot diep in mijzelf af te reizen en daarin te ervaren zonder hard te hoeven werken. Uiting te geven in adem, klank en beweging wanneer dat zo voelt. Alles mag er zijn en niets hoeft, voor mij heel waardevol om de veiligheid én de ruimte in jouw sessies te ervaren.
Naast dat ik het in het moment heerlijk vind, voelt het voor mij als opschonen, als een soort opruimen van waar ik mee bezig ben geweest, soms door dat wat mij remt heen bewegen en soms ook een soort innerlijk vieren van waar ik doorheen ben bewogen. Door de cyclus ervaar ik het als een moment stil staan en voelen waar ik sta ten opzichte van de vorige keer of keren.

De ademflow is enorm waardevol voor mij. Dankjewel Rianne voor jouw zorgvuldige en liefdevolle begeleiding, de manier waarop je in de groep bedding en veiligheid geeft. Zo afgestemd zorg je ervoor dat iedere keer weer een andere flow en magische reis is.

 

Tieneke (Ademflow)

Het is sinds 2 jaar dat ik diverse sessies heb gevolgd bij Rianne.
Het gevoel van veiligheid en geborgenheid, je totale overgave aan het voor mij onbekende heeft me veel opgeleverd.
Het heeft me gesterkt in eigenwaarde en persoonlijke ontwikkeling. 
Bedankt Rianne om dit te beleven en verder te gebruiken in mijn leven.