achtergrond

achtergrond

 

Tijdens mijn loopbaan als Z-verpleegkundige/persoonlijke begeleider in de zorg voor mensen met een beperking heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het werken met mensen. Ik heb dit werk 22 jaar gedaan. Tevens had ik de laatste 7 jaar een nevenfunctie als collegiaal trauma opvanger.
Juni 2016 ben ik met mijn praktijk gestart. In juni 2018 heb ik definitief het werk in de zorg achter me gelaten om me helemaal te kunnen wijden aan mijn werk als holistisch begeleider/ondersteuner.

 

Opleidingen/trainingen

Ik ben opgeleid tot energetisch masseur en ademcoach aan het opleidingsinstituut voor Massage in Kuuroord De Schouw te Noordgouwe (Zeeland). Tevens ben ik NLP-practitioner (ABNLP-erkend), Total Coach, en Conscious Breathwork Practitioner, respectievelijk opgeleid bij Bureau Land, het instituut voor internationale toepasbare psychologie en Definest, Academy voor Vuurlopen en Transpersoonlijke Educatie.

Ik heb een jaartraining gevolgd bij De Gewijde Reis waar ik nu 6 jaar als begeleider werkzaam ben in het begeleiden van mensen bij innerlijke reizen/proceswerk. Daar heb ik onnoemlijk veel ervaring opgedaan t.a.v. lichaamswerk en energiewerk. Bij De Gewijde Reis volg ik nog steeds aanvullende workshops en laat ik me inspireren door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lichaamswerk.
Bij de Tantratempel in Varik heb ik een Tantra jaartraining gevolgd, hier ben ik me onder meer bewust geworden van mijn innerlijke man-vrouw verbinding en uiteindelijk die verbinding te ervaren in mijn eigen kern. Ik ben geïnitieerd in Reiki 1 en beoefen dit al ruim 15 jaar.

Vanaf november 2019 volg ik een opleiding in Meervoudige Merkaba technieken. Deze Merkaba technieken stellen mij in staat om  hogere niveau’s van onvoorwaardelijke liefde in grotere hoeveelheden te kanaliseren in samenwerking met het alwetende veld.

Naast al die mooie verreikende opleidingen en trainingen, waar ik ongelooflijk veel kennis en praktijkervaring heb opgedaan, vindt ik mezelf vooral een ervaringsdeskundige, vanuit mijn eigen processen die ik heb doorlopen en nog steeds loop…