Ervaringen

Ervaringen

Rita (Intuitieve massage): Ik vond de sfeer erg aangenaam. Het voorgesprek hielp me om echt te landen en precies daar met mijn aandacht te zijn waar ik moest zijn. De afstemming heb ik als heel prettig ervaren.
De rust die je uitstraalt. Het hielp mij nog gemakkelijker bij de plekken te blijven.  De massage heeft voor mij weer stukjes inzicht in mezelf gegeven. Ik merk dat het nog heel erg aan het nawerken is. Er is veel aangeraakt en losgemaakt. Ik ben heel dankbaar voor je massage, precies op het juiste moment en de juiste tijd.
Wat me ook echt raakte was dat door aandacht en aanwezigheid van jou en door heel eenvoudig soms maar 1 plek aan te raken en daarbij te blijven, ik heel diep kon voelen en inzicht kon krijgen.
Ik dank je vanuit mijn hart, liefs Rita.

Monique (Ayahuasca ceremonie): Ik vond de ruimte en de sfeer erg fijn. De begeleiding van Rianne heb ik ervaren als superfijn, ze komt heel rustig over en geeft je alle vertrouwen. Ik bewonder haar precieze invoelingsvermogen wanneer ik een arm of handgebaar nodig had en als troost was ze er zonder vragen. Maar ook liet ze me de ruimte op momenten dat ik diep in mezelf bezig was met het zien en voelen van elke sfeer en gewaarworden met hun emotie erbij, waarbij ik haar aanwezigheid kon voelen, (wat enorm geruststellend en prettig was) en zonodig kon ik een beroep op haar doen.  Dan was ze er liefdevol, dat was zo enorm fijn. Diepe bewondering heb ik voor deze vorm van begeleiding en erg veel respect voor haar toewijding.

Caroline (Ayahuasca ceremonie): De begeleiding van Rianne was heel warm, aards en hemels tegelijk ;-). Rianne is een anker op de reis. Ze was er op de juiste momenten, met de juiste aanrakingen en woorden. Ze bracht me ook de reis weer in, als ik wist te ontsnappen terwijl ik nog niet klaar was. Ik kom graag weer bij haar terug, als ik weer een individuele reis zou willen maken.

Armin (Ayahuasca ceremonie): De begeleiding was heel goed. Ik voelde me meteen welkom. Tijdens de ceremonie was Rianne een hele fijne begeleider, welke goed aanvoelde hoe het met je ging of waar je behoefte aan had. Door de intake en gesprekken voorafgaand aan de ceremonie word je volledig op je gemak gesteld.

Nicoline (Ayahuasca ceremonie): Ik ben Rianne ontzettend dankbaar voor hoe ze met mij is omgegaan. Ze was er op ieder moment dat ik haar nodig had en deed precies datgene waar ik op dat moment zo naar verlangde zonder dat daar woorden voor nodig waren. Dankzij Rianne heb ik me voor het eerst in mijn leven veilig gevoeld. Ze was ontzettend lief, zorgzaam en geduldig. Het leek of Rianne precies wist met de muziek wat ik nodig had. De reis was heel intens, bijzonder, mooi, leerzaam, heftig, onbeschrijflijk eigenlijk. Ik had nooit durven dromen dat het me dit allemaal op zou leveren.

Marieke (intuïtieve massage): De sfeer was fijn, lekker warm en persoonlijk. Ik vond rust. De suggestie om in het ‘niet weten’ te mogen blijven maakte dat daar de massage over ging. Niet wetend, daar te liggen in vertrouwde handen was heel rustgevend. Oprechte aandacht in alle aanrakingen. Het voelde alsof ik met een gouden randje om me heen naar buiten liep.

Wiesje (intuïtieve massage): Rianne begeleid je vakkundig en liefdevol naar binnen en neemt de tijd om jou echt te laten voelen en ervaren wat zich van binnen afspeelt en wat zich verder aandient. Ze voelde mij erg goed aan. Rianne let erg op lichaamstaal en voelt wat je nodig hebt. De langzame en trefzekere bewegingen, haar kennis en haar intuïtieve “weten” vond ik zeer prettig. Ik voelde mij veilig en geborgen bij Rianne en durfde mij volledig te openen (wat ik niet zo snel doe). De massage en inzichten hebben mij meer ruimte gegeven. De ruimte die Rianne me liet voelen en het gevoel gedragen te worden heeft diep doorgewerkt. Er was (en is) veel energie los gekomen om mezelf helemaal te zien, te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen “wijs”heid.