Ervaringen

Ervaringen


Rita (Intuitieve massage):
 Ik vond de sfeer erg aangenaam. Het voorgesprek hielp me om echt te landen en precies daar met mijn aandacht te zijn waar ik moest zijn. De afstemming heb ik als heel prettig ervaren.
De rust die je uitstraalt. Het hielp mij nog gemakkelijker bij de plekken te blijven.  De massage heeft voor mij weer stukjes inzicht in mezelf gegeven. Ik merk dat het nog heel erg aan het nawerken is. Er is veel aangeraakt en losgemaakt. Ik ben heel dankbaar voor je massage, precies op het juiste moment en de juiste tijd.
Wat me ook echt raakte was dat door aandacht en aanwezigheid van jou en door heel eenvoudig soms maar 1 plek aan te raken en daarbij te blijven, ik heel diep kon voelen en inzicht kon krijgen.
Ik dank je vanuit mijn hart, liefs Rita.

Marieke (intuïtieve massage): De sfeer was fijn, lekker warm en persoonlijk. Ik vond rust. De suggestie om in het ‘niet weten’ te mogen blijven maakte dat daar de massage over ging. Niet wetend, daar te liggen in vertrouwde handen was heel rustgevend. Oprechte aandacht in alle aanrakingen. Het voelde alsof ik met een gouden randje om me heen naar buiten liep.

Wiesje (intuïtieve massage): Rianne begeleid je vakkundig en liefdevol naar binnen en neemt de tijd om jou echt te laten voelen en ervaren wat zich van binnen afspeelt en wat zich verder aandient. Ze voelde mij erg goed aan. Rianne let erg op lichaamstaal en voelt wat je nodig hebt. De langzame en trefzekere bewegingen, haar kennis en haar intuïtieve “weten” vond ik zeer prettig. Ik voelde mij veilig en geborgen bij Rianne en durfde mij volledig te openen (wat ik niet zo snel doe). De massage en inzichten hebben mij meer ruimte gegeven. De ruimte die Rianne me liet voelen en het gevoel gedragen te worden heeft diep doorgewerkt. Er was (en is) veel energie los gekomen om mezelf helemaal te zien, te vertrouwen op mezelf en op mijn eigen “wijs”heid.

Rita (Ademflow): Al meerdere keren heb ik nu geademd op begeleiding van Rianne. Heel mooi hoe ze het begeleid en me steeds dieper in mezelf brengt. Door op deze manier te ademen, gaat mijn prana / levenslust weer stromen, er komen allerlei creatieve ideeën bij me op. Ook ruim ik oude ervaringen op, soms komen er zomaar tranen of trilt mijn arm, en dat voelt als loslaten en dat ruimt op. Na afloop voel ik me telkens weer 1, verbonden met alles en er is een enorm groot gevoel van vrede in me. Lieve Rianne dank je wel voor dit alles. 

Anoniem (coaching/individuele sessies): De sfeer is heel sereen en de plek is rustig (prikkelarm) waardoor ik zelf ook rustig word en dichter bij mezelf kan zijn. De sessies brengen mij weer opnieuw in contact met mezelf waardoor ik weer opnieuw ontdek wat erin me leeft, soms kom ik met iets en dan kom ik op een heel ander punt uit dan waar ik voorheen dacht uit te komen. Rianne zorgt voor een veilige bedding waardoor ik mij op mijn gemak voel.