Zen massage

Zen massage

Zen betekent inkeer, naar binnen gaan. Aandacht hebben voor wat is…ontvankelijkheid en helderheid, voorbij alle voorstellingen en denkbeelden.                                                                                

Deze Zen massage is een meditatieve holistische massage waarbij ik als masseur mij niet zozeer bezig houdt met de fysieke gesteldheid, maar juist met aandacht de bewegingen langzamer en meer meditatief laat vloeien. Ik ben aanwezig met stille aandacht.  Deze stille aandacht wordt ondersteund door een bewustwording van de adem. Jij kunt daardoor helemaal gaan ontspannen en naar binnen gaan. Deze meditatieve massage nodigt jouw uit om te ontvangen. Je gaat merken hoe het voelt om meer ontspannen en in harmonie te zijn met jezelf.

In overleg wordt er rustgevende muziek gedraaid om je nog meer mee te laten voeren naar een diepere staat van ontspanning waardoor het een unieke beleving wordt.

Ik werk o.a. met lange strijkbewegingen en lichte knedingen, ook pas ik Reiki toe gedurende de behandeling, alles voor een optimale ontspanning. Een verwarmde ruimte en handdoeken zorgen ervoor dat je lekker warm blijft.    Ik gebruik biologische oliën speciaal afgestemd op jou.

Onderstaande tijd is excl. afstemmen en naliggen, dus houd rekening met een 1/2 uur meer tijd (zit bij de prijs in).
Investering: 75 min. €75,-                                                                                                                                                                                         

(betaling graag contant te voldoen en bij voorkeur gepast)

Het is ook mogelijk om deze massage cadeau te geven, dat is nog eens een fijn Zen cadeau!