Ademcirkel

Ademcirkel

 


Bij regelmatige ademwerk sessies worden mentale, emotionele, en fysieke spanningen ontladen en doe je tegelijkertijd aan burn-out -en depressie preventie. Tijdens het ademen ervaar je de wisselwerking van denken, voelen en beleving, deze ga je bewust doorvoelen en waarnemen waarna je steeds makkelijker spanningen los kunt  laten. Ademen brengt ons bij de kern van vastliggende blokkades, gedachtes en patronen.  Je draagt dus zorg voor je eigen geestelijke en vitale welbevinden, werkelijk tot op celniveau. Het maakt je bewust van wie jij bent en wat voor jouw belangrijk is in je leven wat leidt tot de ontdekking van je diepste zelf.  

En wat is er nou mooier dan je eigen zelfgenezend vermogen te activeren met je eigen adem!

Vaak zijn de resultaten na 1 of 2 sessies al verbluffend, meerdere sessies kunnen in veel gevallen “life changing’ zijn. We werken met de Verbonden ademhaling. Hierbij is de in-en uitademing als een doorlopende vloeiende beweging. Doordat het lichaam door de intensere ademhaling veel energie toegevoerd krijgt, is het veel makkelijker om in contact te zijn met je gevoel.  

Wat zo mooi is aan deze ademmethode, is dat je jezelf een intensieve heling geeft.  Daarnaast kun je zelf kiezen hoeveel tijd je tussen de ademsessies nodig hebt om je ervaring te integreren.  Er is voldoende aandacht voor ieders proces, zowel tijdens en na de ademsessie. 

~Ademen in een groep~

Wanneer je ervoor kiest om in een groep te ademen, dan kan dit je heel veel brengen. Groepssessies zijn heel verbindend en bekrachtigend. Natuurlijk maakt iedereen hierin zijn of haar eigen unieke ademreis. Maar daarnaast werken groepssessies heel versterkend op je proces.  In een groep ademen opent je hart en is vaak ook een mooi pad in het vergroten van je vermogen tot leven vanuit compassie voor jezelf en de ander.

Voorafgaand de ademsessie wordt je uitgenodigd om iets te delen over je innerlijk proces, we hebben de ervaring dat dit heel verbindend is en het jezelf bewust maakt van je intentie waarmee je de ademreis in gaat.

Je bent van harte welkom om het te komen ervaren!

Je investering is €35,- per keer.

Momenteel zijn er nog geen nieuwe datums gepland voor 2023, heb je al wel interesse? Laat me dit dan via een mailtje weten.

 

Aanmelding telefonisch of via de mail, na opgave ontvang je verdere praktische informatie.