De-armouring

De-armouring


Letterlijk vertaald betekent De-armouring in het Nederlands, ont-harnassen. 
Gedurende ons leven zetten we negatieve ervaringen en (emotionele) pijn vast in ons lichaam, dit gebeurt veelal onbewust, zelf hele kleine ervaringen hebben invloed.
We dragen negatieve ervaringen, oude patronen en overtuigingen vaak lange tijd met ons mee …als bagage,  meezeulend, soms zelfs zonder om te kijken of er aandacht aan te besteden. Dat kan zwaar voelen, als balast…in vele opzichten.

Wanneer er blokkades ontstaan dan heeft dit invloed op je hele lijf en psyche. De energie stagneert en stroomt niet meer vrij. En wat is er nou heerlijker dan jezelf helemaal te voelen stromen? De Armouring sessies kunnen je hierbij ondersteunen. Het helpt bij je innerlijke bevrijding en het weer genieten van je lichaam in alle opzichten! Terug naar je ware natuur…

Voorafgaande de sessie zullen we het al-wetende veld ingaan…Daar waar we mogen vertrouwen op wat zich aan dient en wat los gelaten mag gaan worden. Daar waar het veilig voelt en gedragen. Dit doen we middels een korte meditatie. We stemmen af op de energie die beschikbaar is, ook bespreken we jou grenzen, waar je bijv. niet aangeraakt wilt worden. Deze grenzen respecteer ik.

Tijdens de sessie ga ik intuïtief specifieke punten bij langs en voel in afstemming met jou hoe lang ik bij een punt blijf en hoeveel druk gezet wordt. Deze druk oefen ik uit met mijn duim/vingers, elleboog of knie, afhankelijk van de plaats op het lichaam en hoeveel druk er nodig is. Het aanraken van specifieke plekken, in combinatie met jouw (en mijn) aandacht en adem maakt dat er ruimte ontstaat. In afwisseling is de druk soms ook zacht en meer energetisch, geheel afgestemd op wat er nodig is.
Op deze manier kunnen (energetische ) blokkades, op plaatsen waar het stromen van (levens-) energie gehinderd wordt, zachter worden.
Tijdens de aanrakingen kunnen er emoties vrijkomen, bijv. boosheid, verdriet, schaamte, blijdschap…ook kun je ervaren dat je meer in je lijf zakt, je lijf zwaarder voelt en er meer ruimte onstaat voor diepere ontspanning. 

Ik draai tijdens de sessie ondersteunende muziek, die uitnodigd in het proces van loslaten. 

Voelen wat er gevoeld wil worden, erbij blijven, er naar toe ademen, ook al begrijp je misschien niet precies wat er gebeurt.
Een ruime ademhaling is belangrijk en ik help je je daarvan bewust te maken.

Plekken die mogelijk aangeraakt worden zijn borst, schouders, hoofd, rug, benen, billen, bekken (geen inwendige/ of yoni de-armouring), liezen, kaaklijn en buik.

De ruimte waar de sessie plaatsvind is verwarmd en sfeervol ingericht. 

Zowel voor-tijdens en na de behandeling zal ik me totaal op je afstemmen en nodig ik je uit je open te stellen voor de ervaring. 

 

(voor een diepgaande werking adviseer ik minstens 3 sessies)