Holistische massage

Holistische massage


‘Ontdek de helende kracht van bewuste aandacht en aanraking’ 

 

Tijdens deze holistische massage gebeurt alles in afstemming met jou. Zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied is een holistische massage weldadig en helend. Alles is tenslotte met elkaar verbonden. Deze massage nodigt uit om dieper in contact te zijn met jezelf. 

Je wordt met liefdevolle aandacht aangeraakt waardoor je meer bewust wordt van verschillende aspecten in jezelf. Velen ervaren het als een vorm van zelfonderzoek, wat een hele waardevolle bijdrage kan leveren aan je persoonlijke ontwikkeling/bewustwordingsproces. Wat je tijdens een sessie ervaart is deels afhankelijk van waar jij nu bent in je bewustzijnsproces, de bereidheid om bewust naar jezelf te kijken en of je je kunt openstellen voor de ervaring. Er is veel stilte, met soms enkele ondersteunende woorden of een verdiepende vraag waardoor je makkelijker kunt voelen en processen zich kunnen verdiepen.

Tijdens de massage nodig ik je uit om je open te stellen om werkelijk te ontvangen. We gaan niet bezig om iets op te lossen of om iets weer heel te maken. Uitgaande van dat jij al helemaal goed bent zoals je bent, hoef je enkel en alleen maar te voelen wat er dat moment te voelen is. Wanneer je in een dieper contact komt met jezelf kan het zijn dat er emoties naar boven komen,…wanneer je die beweging volgt, er even bij blijft en doorvoelt, komt er als vanzelf weer ruimte. Het waarnemen van dat gevoel en de aandacht daarvoor brengt veel verruiming in je bewustzijn. 
Hierdoor voel je je evenwichtiger, kun je je steeds meer openen en durf je te staan voor wie je bent!

Technieken die ik mogelijk toepas zijn oa. afkomstig uit de Klassieke massage, (voet)Reflexzone therapie, Holistic Pulsing, Shantala massage, De-Armouring, Trager en Bio-energetica.

 

‘Aanraking is een eerste levensbehoefte!’

Wanneer je nog nooit bent gemasseerd bent, of je vindt het op een bepaalde manier spannend, voelt gene of taboe, of hebt weerstand op aanraking vanuit negatieve ervaringen, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Ik neem je op een laagdrempelige manier mee op ontdekkingstocht, stapje voor stapje, geheel jou tempo volgend.  Ook met kleding aan kan ik je aanraken.. Ik kan je zien in waar je bent en heb aandacht voor wat er speelt. Ik werk vanuit afstemming, liefde, respect en integriteit.

 

Een verwarmde ruimte en handdoeken zorgen ervoor dat je lekker warm blijft waardoor je je kunt ontspannen.
De etherische, heerlijk geurende oliën zijn van biologische afkomst, speciaal afgestemd op jou.

Investering: 

€95,-/90 min. (intake + massage)

Vervolgbehandelingen:

€60,-/60 min. 

€75,-/75 min.

Het is mogelijk om de massage af te sluiten met een Merkaba healing, voor meer informatie klik hier. Na de massage ben je vaak al meer ontspannen en daardoor ontvankelijk voor het laten binnenkomen van deze hogere  zuivere energieën van liefde en licht.

Afsluiten met een Merkabahealing:

€15,- / + 10 á 15 minuten 

 

N.B. Voor een diepgaande werking adviseer ik meerdere sessies.