intuïtieve massage

intuïtieve massage


Tijdens deze intuïtieve massage gebeurt alles in afstemming met jou. De intuïtieve massage is een vorm van energetische massage en nodigt uit om dieper in contact te komen met jezelf. Deze massage raakt vaak je innerlijk processen en levensthema’s aan.

Je wordt met veel aandacht aangeraakt waardoor je meer bewust wordt van verschillende aspecten in jezelf. Ik ben met aandacht bij jouw fysieke-en emotionele gesteldheid,  jouw te zien en te ervaren en daar waar nodig een verdiepende vraag te stellen. Velen ervaren het als een vorm van zelfonderzoek, wat een hele waardevolle bijdrage kan leveren aan je persoonlijke ontwikkeling/bewustwordingsproces.

Op lichamelijk,- mentaal en emotioneel vlak kun je veel gaan ervaren.

Het brengt aandacht, bewustwording en subtiele ontspanning in je lijf, je gevoelsleven en je geest.
Op een dieper niveau brengt het inzicht en heling in die levensgebieden die om aandacht vragen (bv. je veilig en welkom voelen, je plek op aarde kennen, je hart openen, meer vanuit je gevoel leven).

Tijdens de massage nodig ik je uit om ruim en diep te ademen. En vanuit daar je open te stellen voor alles wat zich aandient, het kan bijvoorbeeld zijn dat je verdrietig wordt, blij, boos of welke emotie dan ook…wanneer je die beweging volgt komt er vanzelf weer ruimte. 
Een intuïtieve massage zorgt ook voor meer balans, je evenwichtiger voelen in het leven. Meer durven staan voor wie je bent. 

Een intuïtieve massage kan ook als heel meditatief worden ervaren,  je ervaart als het ware een verhoogde staat van bewustzijn. 

Technieken die ik mogelijk toepas zijn oa. afkomstig uit de Klassieke massage, (voet)Reflexzone therapie, Holistic Pulsing, De-Armouring, Reiki, Bio-energetica en  Jin Shin Jyutsu.

Een verwarmde ruimte en handdoeken zorgen ervoor dat je lekker warm blijft waardoor je je kunt ontspannen.
Doordat ik de massage intuïtief  geef, gebruik ik niet altijd olie.  Wanneer ik ze wel gebruik, dan zijn dit oliën  van biologische afkomst, speciaal afgestemd op jou.

Investering: 

€95,-/90 min. (intake + massage)

Vervolgbehandelingen:

€60,-/60 min. 

€75,-/75 min.

 

N.B. Voor een diepgaande werking adviseer ik meerdere sessies.