Merkaba Healing

Merkaba Healing

 

“Meervoudige Merkaba technieken geven mij een gevoel van thuiskomen.
Ze verruimen en vergroten mijn (multidimensionale) spirituele energievelden van bewustzijn (ofwel lichtlichamen) en brengen me op hogere niveaus van licht en onvoorwaardelijke liefde.
Doordat mijn lichtlichamen geactiveerd en geëxpandeerd zijn kan er veel spirituele energie door me heen stromen, daardoor ben ik in staat om superkrachtige healingen te geven. 
Het kanaal zijn voor het werken met deze energieën vervul ik met grote dankbaarheid.”

 

Onder healing wordt verstaan een verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale genezing van de klacht.

Blokkades, disbalansen of ziektes kenmerken zich altijd door stagnerende energie van lagere frequenties. Tijdens de healing ontvang je een constante stroom van zeer hoge helende energieën. 
Als deze hoge genezende energieën van onvoorwaardelijke liefde tijdens een heling bij iemand binnenkomt dan bewegen deze energieën zich automatisch naar de gebieden met lagere frequenties.

Healing is van alle tijden en voor alle klachten, problemen, stoornissen en ziekten. Zowel op lichamelijk, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Bijv. erfelijke ziekten, allergieën, huidproblemen, botbreuken, slijtage, voedingsproblemen, depressies, verslavingen, gezins- of relatieproblemen, problemen op het gebied van seksualiteit, allerlei soorten angsten etc. 

 

Healing ontvangen 

Het allerbelangrijkste aspect in jouw heling is dat je bereid bent om dieper naar jezelf te kijken en de spirituele oorzaak achter je klacht te onderzoeken.  De healing vraagt om actieve deelname en aanwezigheid. Zelfliefde en vergeving zijn ook belangrijke thema’s die meespelen om de healing werkelijk te kunnen ontvangen.

De healing zelf is kort +/- 10 minuten (variabel) en heel krachtig. De healingen ontvang je doorgaans zittend op een stoel. (De healingen kunnen ook worden gegeven aan het einde van bijv. een massage of ademsessie, dan zal je de healing liggend ontvangen.)

Tijdens of na de behandeling kun je gelijk iets waarnemen of voelen, ook kan dit nog dagen en weken duren in meer of mindere mate. De behandelingen werken diep en lang door. De energieën komen daar waar ze nodig zijn. Soms verergert een klacht eerst, om vervolgens verbetering te geven, dit komt met enige regelmaat voor.

 

In mijn praktijk:

Als je in mijn praktijk komt voor een healing dan zit daar een voorgesprek en focussessie bij. 

60 min./ €60,- (het is ook mogelijk dat het iets uitloopt, daar reken ik geen extra kosten voor).

 

Op afstand:

Wanneer je niet in staat bent om bij me in de praktijk te komen dan is het ook mogelijk om een heling op afstand te ontvangen. Dit geld met name voor mensen die bijv.  ver weg wonen, ziek zijn of een Agorafobie hebben. We hebben eerst telefonisch contact met een kort gesprekje waarin ik van jou hoor waarvoor je een healing wil ontvangen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen met je verzoek. Ook ontvang ik graag een recente foto van je gezicht. Daarna plannen we een datum en tijd voor de healing per mail of telefonisch. Op die dag en tijd vraag ik jou om je met mij te verbinden en je open te stellen voor de healing. Qua tijd ben je ongeveer 30 minuten onderweg. Tien minuten voor de afgesproken tijd zorg je ervoor dat je rust neemt en dus de activiteiten waarmee je bezig was afsluit. Op de afgesproken tijd ga je liggen of zitten in stilte en stelt je open voor dat wat je mag gaan ontvangen, de healing duurt gemiddeld 10 minuten. Je voelt zelf ook wanneer je weer in beweging wilt komen, je kan ook nog even in alle rust blijven zitten of liggen.

Na de healing is er de mogelijkheid om samen nog telefonisch of per mail uit te wisselen. 

Het is sowieso altijd fijn om nog van jou terug te horen via mail of telefonisch hoe je de healing hebt ervaren en hoe het heeft nagewerkt.

Het is mogelijk om een healing op afstand ook buiten mijn openingstijden in te plannen, dus ook mogelijk in de avonduren.

Investering: €35,-