Merkaba Healing

Merkaba Healing

 

Onder healing wordt verstaan een verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale genezing van de klacht.

 

Merkaba healing

Merkaba healing technieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie.
Tijdens deze healing ontvang je dus een constante stroom van zeer hoge helende energieën.
Als deze energieën van onvoorwaardelijke liefde tijdens een healing bij je binnenkomen dan bewegen deze  zich automatisch naar de gebieden met lagere frequenties.

Healing is van alle tijden en voor alle klachten, problemen, stoornissen en ziekten. Zowel op lichamelijk, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Bijv. erfelijke ziekten, allergieën, huidproblemen, botbreuken, slijtage, voedingsproblemen, depressies, verslavingen, gezins- of relatieproblemen, problemen op het gebied van seksualiteit, allerlei soorten angsten etc.
De Merkaba healing werkt diep en lang door.  

 

Merkaba healing

 

‘MER’ staat voor Goddelijk bewustzijn

‘KA’ staat voor onze Ziel

‘BA’ staat voor onze fysieke lichaam

 

   

Het gaat hier over Goddelijke Bron-energieën die in staat zijn om te genezen, mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor jou in dit leven en het de juiste tijd is om te genezen.

 

Healing ontvangen 

Het allerbelangrijkste aspect in jouw heling is dat je bereid bent om dieper naar jezelf te kijken en de spirituele oorzaak achter je klacht te onderzoeken.  De healing vraagt om actieve deelname en aanwezigheid.
Zelfliefde en vergeving zijn ook belangrijke thema’s die meespelen om de healing werkelijk te kunnen ontvangen.

De healing zelf is kort +/- 10 minuten (variabel) en heel krachtig. De healingen ontvang je doorgaans zittend op een stoel. 
Tijdens of na de behandeling kun je gelijk iets waarnemen of voelen, ook kan dit nog dagen en weken duren in meer of mindere mate.

De behandelingen werken diep en lang door. De energieën komen daar waar ze nodig zijn. Soms verergert een klacht eerst, om vervolgens verbetering te geven, dit komt met enige regelmaat voor.

Als je in mijn praktijk komt voor een healing dan zit daar een voorgesprek en focussessie bij. 

Op afstand:

Wanneer je niet in staat bent om bij me in de praktijk te komen dan is het ook mogelijk om een heling op afstand te ontvangen. Dit geld met name voor mensen die bijv.  ver weg wonen, ziek zijn of een Agorafobie hebben.

We hebben eerst telefonisch contact met een kort gesprekje waarin ik van jou hoor waarvoor je een healing wil ontvangen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen met je verzoek. Ook ontvang ik graag een recente foto van je gezicht. Daarna plannen we een datum en tijd voor de healing per mail of telefonisch. 

Het is mogelijk om een healing op afstand ook buiten mijn openingstijden in te plannen, dus ook mogelijk in de avonduren.